WAT MOET IK DOEN BIJ EEN KRASJE, DEUKJE OF GROTERE SCHADE?
MEER WETEN

autoschade en schadeherstel

Posthouwer staat voor kwaliteit

Autoschade Herstel Posthouwer is onderdeel van Autoschade Herstel Groep, een landelijke herstelketen die waarde hecht aan kwaliteit en service. Om deel uit te kunnen maken van deze keten, moet ons herstelbedrijf jaarlijks aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen. Voldoen aan deze eisen, opgesteld door de FOCWA, betekent een Eurogarantcertificering. Posthouwer beschikt over het Eurogarantcertificaat, waardoor ons bedrijf in staat is haar klant het volgende te bieden:

 

Wat maakt Autoschade Herstel Posthouwer uniek?

Groen Autoherstel
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben alle vestigingen van Autoschade Herstel Groep het certificaat Groen Autoherstel. Met dit certificaat voldoet Autoschade Herstel Posthouwer aan de eisen zoals opgesteld door de stichting Groen Autoherstel. Voldoen aan deze eisen betekent op milieubewuste wijze herstellen.

Stichting Groen Autoherstel heeft als doelstelling het duurzaam ondernemen in de schadeherstelbranche. De eisen op milieugebied hebben onder andere te maken met energiebesparing: onze werkplaats is volledig voorzien van LED-verlichting. Daarnaast hecht de stichting waarde aan het gebruik van watergedragen lakken, het toepassen van milieuvriendelijke reparatiemethodieken en waar mogelijk herstellen in plaats van vervangen.

Daarnaast is er aandacht voor de inzet van hybride of ultrazuinig vervangend vervoer. Posthouwer beschikt over een wagenpark met groene, duurzame leenauto’s. Het opladen van deze voertuigen is geen probleem: onze vestiging is voorzien van een elektrisch laadpunt.

Groen autoherstel

7 jaar garantie

7 jaar garantie
Onderzoek toont aan dat de consument langer door rijdt met zijn auto. Daarom kiest Autoschade Herstel Posthouwer ervoor om de automobilist zeven jaar garantie te bieden op autoschadeherstel: een unieke formule in de schadebranche. Autoschade Herstel Groep is de enige herstelketen die de consument drie jaar extra garantie biedt. De 7 jaar garantie-formule is interessant voor de opdrachtgever, omdat deze de kosten aanzienlijk ziet dalen.

Herstel van elektrische en hybride voertuigenHerstel hybride elektrische autos
Het aantal elektrische en hybride voertuigen in Nederland blijf stijgen, zo blijkt onder andere uit cijfers van VWE Trendweb. Er is steeds meer vraag naar gecertificeerde schadeherstellers die elektrische en hybride auto’s op een veilige en duurzame manier kunnen repareren. Autoschade Herstel Posthouwer wil als gecertificeerd schadehersteller professioneel en vakkundig inspelen op die vraag.
 
Iedere hersteller binnen de keten van Autoschade Herstel Groep is NEN-gecertificeerd. De huidige norm voor het werken aan elektrische en hybride voertuigen is de NEN9140.  


Haal- en brengservice + vervangend vervoer

Uw auto is niet alleen een kostbaar bezit als het gaat om waarde en uitstraling, maar ook als het gaat om mobiliteit. Bij schade aan uw auto is het van essentieel belang dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Autoschade Herstel Posthouwer beschikt over een haal- en brengservice, maar u heeft als klant ook de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer.

Snel schadevrij
Steeds meer schades kunnen in slechts een dag gerepareerd, echter, niet elk herstelbedrijf heeft de capaciteit om meerdere schades op hetzelfde tijdstip te hersteller. Autoschade Herstel Posthouwer beschikt over drie multifunctionele werkplaatsen, waardoor we onze klanten kunnen verzekeren van efficiënt en vakkundig schadeherstel. Dit houdt in dat het volledige schadeherstel aan een auto op een werkplek gerealiseerd kan worden.

Herstellen voor grote opdrachtgevers
Als onderdeel van een grote franchiseketen werkt Autoschade Herstel Posthouwer al jaren nauw samen met grote opdrachtgevers als Achmea, Univé, de Noordhollandsche van 1816, Trend Lease, AON, Achilles

 

 

Foto gallerij

ONZE DIENSTEN

KEURMERKEN

focwa
kiwa
herstel
glasurit