Posthouwer_Imagery_21

Autoschade komt vaak onverwacht en altijd vervelend.

Schadeherstel aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens is onze kracht. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in omvangrijke renovatie, rechtzetting en reparatie van personenauto’s, campers, caravans van het hogere segment van aluminium, staal  carrosserie. Onze vakkundige experts doen deze  klus zeer zorgvuldig zodat uw autoschade perfect hersteld wordt. Uw voordeel is dat we alles zelf doen. Doordat we alle benodigde kennis, ervaring en apparatuur onder één dak hebben, kunnen we snelle levertijden garanderen. Uw auto is binnenkort weer als nieuw, daar kunt u op vertrouwen. Onze hoge kwaliteit van dienstverlening is de reden waarom onze klanten ons aanbevelen aan anderen. Wilt u ook direct vervangende verzending? Wij zorgen ervoor, net als de afwikkeling met verzekeringen.

Autoschade herstel posthouwer staat garant voor kwaliteit.

Een betrouwbare, professionele partij die alles voor u uit handen neemt, kan het leed verlichten en de overlast voor u tot een minimum beperken. Posthouwer behandelt klant en auto met alle mogelijke zorg. Posthouwer is een gewaardeerde partner van veel lease- en autobedrijven, verzekeraars en particulieren die met minder niet tevreden zijn. Wij bieden een full-service service voor een eerlijke prijs. Moderne apparatuur en technieken gecombineerd met gedegen vakmanschap. Autoschadeherstel Posthouwer garandeert kwaliteit.

De garantie van hoogwaardig schadeherstel

U wilt er zeker van zijn dat u als particulier of als zakelijke partij voor schadeherstel bij de juiste partner bent. Bij Posthouwer kunt u rekenen op hoge kwaliteit en service door professionele schadeherstelbedrijven, monteurs en autospuiters. Na de reparatie leveren wij uw auto fris gewassen bij u af. We gebruiken zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten en apparatuur. Kortom, perfecte autoreparatie tot in de puntjes.